fredag 13 januari 2017

Extra info om läxor och papper i ryggan.

Hej,


Viktigt läxan är till den 27/1 dvs om två veckor, det blev lite väl ambitiöst att hinna alla frågor till nästa fredag. Frågor samt ny läsebok ligger i plastmappen.


I ryggan ligger också två papper om utvecklingssamtalet som ska tillbaka till skolan på fredag 20/1.


Det fjärde pappret handlar om veckans berättare som vi startar med på fredag 20/1, först ut lottades Rasmus och Isabella. Där startar vi även med feedback i form av "two stars and a wish". Kompisar får ge två stjärnor(vad gjorde du bra) och en wish (något du kan förbättra).


Vi har också startat med klassvärdar som ansvarar för att dela ut papper, vattna blommor, räkna dagar och läsa almanackan. Först ut var Ludvig och Emelie.


Idag provade vi också på exit-tickets, dvs man får en liten uppgift att utföra innan man går på rast. En kontrollfråga på det vi undervisat om under dagen eller veckan. Sedan lämnar man lappen till sin lärare som en "ok-att-gå-på-rast-biljett".


Skridskor: Anna i idrotten har meddelat att det dröjer ett par veckor innan skridskorna startar. Då får ni ett papper hem när det är dags.


Första veckan har varit helt fantastiskt då eleverna har visat massor av kunskaper! Härligt! Idag har vi sjungit om väder på engelska lyssna gärna. Weather Song (Lyrics Version) | The Singing Walrus på Youtube.


Ha en härlig helg!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar