fredag 19 maj 2017

Bakläxa, avslutning, utflykt och stafett!

Hej,
Här kommer en bakläxa. Öva läs och öva att mäta och baka, ta med två chokladbollar till skolan på onsdag 31/5 =sista läxan. Vi fikar lite och firar att alla kan läsa och nått en massa mål! Det är helt ok att byta ut ingredienser eller recept men viktigt att göra läxan.  Eleverna har recept i väskan. Viktigt inga mandlar eller nötter får förekomma!
 
Tisdag har vi stafett så kom ombytta kläder efter väder kl.8. Vi tar bussen direkt på morgonen till Spånga IP. Vi äter på skolan men ta gärna med vatten och frukt.
Idag har Anneli berättat att hon ska flytta hem till Skåne igen. Så hon slutar på skolan, tyvärr! Snyft, snyft! Jag är ju kvar såklart och tyvärr hade ju Anneli inte följt med till 2:an ändå eftersom hon jobbar med F1. Saknaden kommer bli stor!


Utflykt torsdag 8/6 Vi kommer att göra en utflykt hela sista dagen. Vi önskar därför att eleverna tar med sig en egen matsäck.  Eleverna tycker det är mysigt att få med egen mat så vi hoppas det är ok med er. Vi tänker rå om varandra och speciellt Anneli och Ludvig som slutar, vad vi ska göra meddelar vi senare. Om någon inte har möjlighet att ordna egen lunch så säg till Anneli eller mig snarast senast tisdag 23/5 för vi måste avboka maten i tid, tack.

Avslutning fredag 9/6
1d:s klassavslutning startar kl. 8.10 i klassrummet. Vi bjuder på jordgubbar och glass. Vänligen ta med kaffe/te/saft/muggar till er och era barn. Eleverna kommer att sjunga lite sånger, vi delar ut diplom och får veta när vi börjar igen. 8.50 går vi ut på framsidan(toa innan, tar med vatten och sittunderlag till stora avslutningen).
Hela Solhemsängen tågar upp tillsammans kl.9 till Solhemsskolan, där börjar avslutningen 9.30 klar ca 10.30-11. Vi sitter på skolgården men alla 1:or börjar att sjunga Idas sommarvisa på trappen.


Trevlig helg!
Eva och Anneli

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar