torsdag 21 september 2017

Mönster från Lunda

Idag har vi fotograferat oss vilket alla elever tyckte var toppen och de var fulla av energi hela dagen! Innan vi samlades för att fota oss var ljudnivån katastrofalt hög, alla var enormt upphetsade men det byttes ut med respekt mot andra elever som hade lektion. Vi tågade ner i lugnt gemak och det var en exemplarisk klass som var hos fotografen! Så duktiga!
 
Eftersom det varit andra begivenheter än lektioner på torsdagarna så har en halvklass fått mer svenska än den andra. Därför har en del övat vokaler och börjat skriva dagbok. Men dagbok ska alla få imorgon(en grön skrivbok)som ingen får läsa i, inte ens fröken. Det skrevs så det glödde i eftermiddags, en del ville till och med arbeta övertid!
Imorgon startar vi med redovisningar om bondgården, fortsätter skriva om jordbruksmaskiner, fortsätter skriva om svampar och går igenom matematikläxan. Så om de inte visste något om den så bytte vi lektioner så att alla skulle få vara i ateljén den här veckan och bygga kor. Så nu är det kreativt, spännande, spännande! Imorgon bitti så går jag igenom matematikläxan med dem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar